1 Valpning har skett + 1 parning, se nedan 

 

Är du intresserad av en valp från oss, önskar vi att du skickar ett e-mail där du berättar lite om dig själv och din familj. Hur o var ni bor. Erfarenhet av hund och i så fall vilken ras har ni haft . Vilka planer har ni med den lilla valpen och med den vuxna hunden. Hur ni tänker om den första tiden i valpens liv och hur ni går vidare med den vuxna hunden, kurser etc.Vilka arbetstider ni har, hur ni har ordnat med hundvakt e dyl. om ni arbetar. Tik eller hane ? Glöm ej telefonnr så att jag kan nå dig  för att ev. kompletera dina uppgifter.
När valparna är födda ringer jag upp dig och vi kommer överens om en tid för besök när valparna är ca 4 , 5 veckor unga då vi kan bekanta oss lite mera med varandra och ni får träffa valparna och deras mamma och resten av min flock. Om det vid besöket känns bra från bägge håll får man tinga en valp.
Vill ni ringa och prata lite går det bra för det mesta, har lite dålig mottagning dår vi bor så det är inte alltid så lätt att få tag i mig.
 
 

Den 1 februari 2019 föddes 7 st valpar 4 hanar + 3 tikar efter Kontioharjun Helga och Inari Dievas. 7 st pigga o alerta valpar de vägde från 396 - 413 gr och allt gick jättebra. Alla svarta med tecken. Mamma Helga är så duktig med dem .

Helga har HD B/C, ED 0/0, Ögon-UA bärare på PRCD-PRA och DM men fri från Pompes , Dievas har HD A/A,  Ögon UA lindrig PPM  och är fri testad  på PRCD-PRA, Pompes och DM 

 ------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

  

Rödmossa Beatrice och Kontioharjun Hebbe är parade och valpning beräknas till den 19 febr,
Beatrice har HD-A, ED-0, Ögon-UA, Prcd-PRA, Pompes fri genom fria föräldrar, testad fri på DM
Hebbe har HD-A, ED-0, Ögon UA, Prcd-PRA-bärare, testad fri på Pompes och DM